SamSamCards
uw adres voor originele fotowenskaarten
Welkom op de website van SamSamCards

Welkom bij SamSamCards,

Wij zijn twee foto hobbyïsten en wij zijn jullie graag van dienst via deze website.

Met onze eigen foto's maken wij wenskaarten in diverse categoriën. Door onze foto's in collages te verwerken zijn er eindeloze combinaties mogelijk.

Wij kunnen dit ook voor jou verzorgen, stuur ons je foto's en wij doen de rest. Ideeën: vierkant, rechthoekig, dubbele wenskaarten, enkele wenskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, themakaarten, noem maar op!

Graag laten wij je kennismaken met een kleine greep uit onze collectie. Deze kun je vinden in het tabblad Albums op deze site. En kijk ook even onder het tabblad Nieuw voor onze nieuwste ontwerpen. Vind je het leuk om een reactie te geven op onze site, dan kan dat helemaal onderaan deze welkomstpagina.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een email! info@samsamcards.nl

José & Margo

Reacties

Ed Ploegstra op 10-03-2017 22:20

Al zoveel jaar, fans vanaf het prille begin! De SamSam cards zijn een vast onderdeel van onze collectie. We hopen snel bij José langs te kunnen gaan voor een nieuwe aanvulling. Liefs en dank jullie kaarten zorgen voor vriendschap en liefde die verspreid kan worden. ❤❤❤💋💋💋thanks ladies

Familie ENEN op 08-03-2013 17:24

Wij hebben net een serie hele leuke kaarten uitgezocht bij Samsam. Er zijn zo veel verschillende soorten kaarten, je kunt alles kiezen. Van gereedschap tot fietsbellen en bloemen. We konden niet kiezen. We zijn ontzettend blij met de kaarten die we nu hebben en het nieuwe merk kaarten dat we hebben ontdekt, Samsam! Liefs ENEN

Ellen Berghuis op 22-01-2013 09:07

Hallo Jose en Margot,

11 Januari 2013 jullie een uitnodiging gestuurd voor de Puur & Anders Fair in Putten (gld), die gehouden wordt op 1 Juni 2013 van 10.00-17.00 uur. We zouden het leuk vinden als jullie gaan deelnemen. Graag hebben we even contact met jullie om e.e.a. af te stemmen.

Hoor graag van jullie, vriendelijke groet, Ellen Berghuis 06-41184230

Elly Bennis op 19-11-2012 18:14

Op mijn verjaardag een mooie kaart ontvangen van een vriendin. Nieuwsgierig naar de site gegaan. Ziet er erg leuk uit;

kom zeker eens "buurten"

groetjes, Karin op 27-08-2012 22:09

Hoi José, wat een prachtige website en wat een mooie kaarten. Die gaan jullie echt wel verkopen, ik wil er wel, erg origineel!

Erica Fijnvandraat op 22-08-2012 10:52

Hoi José, ik heb je kaartje vorige week vrijdag meegekregen toen we elkaar zagen bij Esther. Vandaag jullie site bekeken, en ik vind hem prachtig! Wat een mooie kaarten, ik hoop dat jullie binnenkort in de buurt op een markt of beurs staan, dan kom ik zeker langs.

Groetjes van Erica

wendy zonneveld op 03-06-2012 21:12

voor het eerst gezien bij tuinextra in noordwijk,ziet er superleuk uit. 

nu ook de site bezocht,daar wordt je blij van.

ik hoop jullie snel weer tegen te komen.

groetjes wendy

Kirsten van Rossum op 01-06-2012 08:41

Aloha,

Onze kreet bij Aloe Vera,

Dag meides,

Ik heb echt genoten van de mooie kaarten,als ik zelf wat mooie foto,s zou hebben om een eigen ontwerp te laten maken dan vraag ik dat aan jullie.

Mijn kaart van de tulpen is nu gepost en op weg naar Canada naar mijn Nederlandse Tante.

Weet zeker dat ze hem geweldig vind groetjes Kirsten van Rossum.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld